Coffeeshop tour Amsterdam

De stad Amsterdam staat bekend om de tulpen, de fietsen, de grachten en de wiet! Vooral de wiet zorgt dat deze stad in Nederland bekend is over de hele wereld.

Ook in de VIP-wereld weten ze Amsterdam te vinden en beroemdheden zoals Snoop Dogg, Rihanna en Samuel L. Jackson komen graag een jointje roken in één van de vele coffeeshops in Amsterdam.

In Nederland mag je als bewoner en als bezoeker namelijk vrij cannabis roken. Het is dan zeker ook de moeite waard om eens een Coffeeshop tour Amsterdam te doen en alles te leren over deze bijzondere wonderplant.

Leer alles over wiet en zie in de praktijk hoe het eraan toe gaat

Tijdens onze rondleidingen laten we je de allerbeste coffeeshops van de stad Amsterdam zien en vertellen je alles over deze wereldvreemde maar o zo bekende industrie in Nederland. Onze gids verteld onder andere over de redenen van het legaliseren van wiet in Nederland, hoe hash gemaakt wordt en welke etenswaren daarvan weer gemaakt worden.

Ondertussen mag je zelf natuurlijk alles vragen over de wietplant en wat daarbij komt kijken. Kortom een coffeeshop tour Amsterdam is leuk, leerzaam en vast ook een beetje gek omdat cannabis in andere landen absoluut niet gedoogd wordt en hier in Amsterdam juist zo populair is.

Coffeeshop tour Amsterdam

Een Coffeeshop tour Amsterdam op 3 manieren te boeken

Wij streven ernaar om elke Coffeeshoptour Amsterdam uniek te maken maar dat ook milieubewust te doen. Daarom hebben we meerdere duurzame manieren om een Coffeeshop tour door Amsterdam te doen.

Wij bieden onze rondleidingen namelijk aan per fiets, per boot en als wandeltocht. Voor meer informatie en de prijzen voor een coffeeshop tour Amsterdam bezoek je onze website! Tijdens onze tochten bezoeken we niet alleen verschillende coffeeshops maar nemen we je ook mee naar een authentieke wiettuin.

We laten je het geboortehuis zien van de grootste crimineel in Amsterdam en natuurlijk kun je ondertussen genieten van onze prachtige stad met 17 miljoen inwoners en 18 miljoen fietsen! Je kijkt gegarandeerd je ogen uit en gelooft je oren niet. Onze gids zorgt voor een onvergetelijke dag met een coffeeshop tour Amsterdam!